To do

Uhosin aiemmin, että alkaisin tänä vuonna tekemään juttuja, joita olen aina halunnut tehdä. Asiaa pidempään pohdittuani kävi ilmi, että monia niistä on vaikea toteuttaa ilman ylimääräisiä varoja.


Ideahan kuitenkin oli tehdä jotain uutta ja maailmaani avartavaa, joten mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja pienelläkin budjetilla toteutettavaksi on lukemattomia.


Tartutaanpas sitten tuumasta toimeen ja pistetään ylös muutamia ideoita.


1. ... hmmm.
2. - - -
3. Onko tämä oikeasti näin vaikeaa?


Koska kuumailmapalloilu, Spa-viikonloppu ja ihmishengen pelastaminen ovat vaikeampia suunnitella tai toteuttaa, niin tämä homma pitäisi nyt vetää ihan ruohonjuuritasolle.
(Pidän nuo palloilut ja muut kyllä mielessä ja tartun tilaisuuteen mahdollisuuden tullen.)


Otetaanpas uusiksi.


1. Käyn uimahallissa.
Viime kerrasta on tosi kauan aikaa. Taisinpa silloinkin löhöillä Kunnonpaikan aaltoaltaassa tai Rauhalahden porealtaassa. Nyt voisi ottaa tämän missioksi ihan urheilumielessä.


2. Käyn luovuttamassa verta.
(Sieltä saa kakkua! Kuulemma. Toivottavasti minua ei ole huijattu.)


3. Käyn kuuntelemassa maailmanluokan tähden keikan.
(Toteutumassa! Justin Timberlake varattu toukokuulle, JEE! Kun saimme viime vuoden lopulla permantoliput "tanssihäntä-/ruma joulukortti" -ystäväni kanssa, olo oli epäuskoinen. Tiedättekö sen tunteen, kun jostain asiasta on niin innoissaan, että oikein kihisyttää? Samalla tavalla kuin silloin, kun on tosi ihastunut ja kotimatkalla jännittäviltä ensimetrien treffeiltä. Semmoinen oli oloni.)


4. Käyn tutustumassa uuteen urheilulajiin tai kokeilen uutta treenimuotoa.
Täähän nyt on niin been-there-done-that, mutta uusia lajeja tulee jatkuvasti. CrossFit, SISU-Talkoot, HIT, S(h)IT... WTF, mitänäitänytoli.
Voipahan ainakin rastia listalta ne, minne ei tarvitse enää haikailla.


5. Käyn oopperassa.
En ole koskaan käynyt. Jos tämä alkaa tuntua mahdottomalta toteuttaa, niin elokuvissa nähty ooppera voi toimia korvaavana vaihtoehtona. Vuosi sitten näin ensimmäisen balettini. Loved it!


6. Osallistun kansalaisopiston kurssille.
Mille kurssille vaan; kielikurssille, savenvalantakurssille, piirustuskurssille. Kevään kursseille on jo pitänyt ilmoittautua, mutta syksyllä minulla on uusi mahdollisuus.
"Rouvaselämän perusteet" -kurssi olisi hyvä. Opeteltaisi kaikkia rouvasjuttuja. Onhan Venäjälläkin näitä vaimokursseja, joista saa ilmeisesti jonkun "naimatakuun".
Tämä naikkonen on jo naitu, mutta vinkkejä hyvän rouvan arkeen kaipaa aina!


7. Juoksen 15 km
...siis putkeen. Olen juossut pisimmillään yhtäjaksoisesti vain 10 km, parisen vuotta sitten Puutossalmella. Aikaa meni 1h 20 min. Usain Bolt olisi tuossa ajassa juossut Puutossalmelta Rovaniemelle, paistanut välissä makkaran ja syönyt sen, ja juossut takaisin.
No, eipäs turhaan vähätellä, en kuitenkaan ollut tuota ennen juossut kuin muutamia kertoja.
Uudeksi tavoitteeksi pistän siis 5 km enemmän. Sama se, kuinka kauan aikaa menee. Tavoite on saavutettava kesän 2014 aikana.


No niin. Tässähän on jo yli puoleksi vuodeksi tavoitteita!
Meinasin pistää yhdeksi kohdaksi "Voitan korkean paikan kammoni", mutta sormeni lakkasivat ihan yhtäkkiä toimimasta. Ja nyt, kun ne toimivat taas, niin unohdinkin saman tien, mitä olin kirjoittamassa.
"Korkeat p... korot?"
"Kork...ataan pullo shampanjaa kesäpiknikillä?"


Joo - se se oli!


Näihin tunnelmiin ja aikeisiin,
ciao!

Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät