Onnenhippuja

Vietimme tällä viikolla ensimmäistä (epävirallista) merkkipäivää avioliittomme aikana: puoli vuotta takana.
Oi, sitä ihanan lämmintä kesäpäivää täynnä jännitystä, onnea ja rakkaita ihmisiä. Onko siitä jo puoli vuotta aikaa?Hyvään puolivuotispäivään kuuluu pitkään nukkumista ja pitkän kaavan mukaista aamupalastamista, turhautumista, riitelyä ja tavaroiden viskomista, muutama suolan, vihan ja surun maustama pisara nenänpielessä, hetkeä myöhemmin Whatsapp:issa lähetetyt anteeksipyyntöviestit, siivousta, merkkipäivästä kertova kukkapuska eteisen ovella, lemppari-ihmisen ihaninta hymyä, rakkaudentäyteisiä, pitkiä halauksia ja suudelmia, pakahduttavan onnellisuuden tuntemista, lisää siivousta, puhtaiden lakanoiden silitystä ja vaihtamista, mahtavan herkullista ruokaa, hyvä elokuva (Kuninkaan puhe) ja puhtaisiin, rapsakoihin lakanoihin yhtä aikaa sukeltamista.

Ihana talviaamiainen


Maailman parhaat aamupalaletut: banaania ja kananmunia -that´s it! Puolet enempi munia mitä banaania. Halutessa ripaus suolaa, vaniljansiemeniä tms.

Tämä viikko on ollut myös kauan kaivatun puuterilumen ihastelua iltapimeässä, arkielämän tervetulleeksi toivottelua sekä lämpimiä hyvästejä.

Uusi vuosi on virallisesti pyörähtänyt käyntiin; juhlat on juhlittu ja lomapäivät lomailtu. Seuraava pidempi vapaa onkin sitten pääsiäisenä.
(Oo, pääsiäinen! Rairuohot, pajunkissat, lumen alta pilkistelevät multakasat, keväälle tuoksuva tuuli... Maltanko odottaa?)Kevät tuntuu jo alkaneen, kun lunta on vain harsona (tai ei ollenkaan). Onneksi en ole mikään talviurheilija. Minulle parasta urheilua talvella on hämärässä valaistuksessa ohjattu spinning sekä juoksumatolla tallatut mailit (ensi kerralla muistan ottaa kuulokkeet mukaan, 45 minuuttia menee huimasti mukavammin).
Talvesta kaipaan ainoastaan sitä kaunista valkeutta sekä pakkaspäivien auringonpaistetta. Onneksi viikonlopuksi on jo luvassa pakkasta. Jospa se söisi välipalaksi tuota paksua pilvipeitettä.

Pumpulinvalkoisia ja turkiksenpehmeitä tammikuisia päiviä!


Ihana, ihana vuosi tulossa.

* feeling excited *


PS. Tein ihania Ale-löytöjä. Pistän kuvia myöhemmin, stay tuned.Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät