Villinä Arganiin

The Body Shopin tämän vuoden suurin lanseeraus on saapunut liikkeisiin. Se on ylellinen, tunnelmallinen, ihastuttava, rentouttava, huumaava ja aistit herättävä

          Wild  Argan  Oil .
 
Kuva: Facebook / The Body Shop Canada
Argan-öljy on monelle tuttu juttu hiustenhoitotuotteissa, mutta TBS:n Argan Oil -sarja on suunniteltu koko vartalolle. Se on kaikista TBS:n vartalonhoitosarjoista laajin sisältäen jopa yhdeksän eri vartalonhoitotuotetta hierovasta saippuasta kiinteään hoitoöljyyn.
Sarjan luomu argan-öljy tulee Lounais-Marokosta, jossa paikallisen berbeeri-heimon naiset halkaisevat käsin joka ikisen pähkinän. Siemenet puristetaan hellävaroen ja siivilöidään hitaasti 48 tunnin ajan, jotta saadaan uutetuksi mahdollisimman puhdasta öljyä. Argania tuottava Targanine Cooperative -yhteisö on The Body Shopin uusin, kahdeskymmeneskuudes reilun yhteisökaupan kumppani.

Wild Argan Oil -sarjan tarkoitus on tuoda Spa-tunnelmaa jokaisen omaan kotiin ylellisillä, hammam -hetken inspiroimilla tuotteilla. Sarjan tuoksu on huumaava; latvatuoksussa voi aistia arganin lisäksi tähtianista ja ylang ylangia, sydäntuoksussa hurmaavat heliotroopin kukat, valkoinen jasmiini, villi orapihlaja sekä appelsiininkukka. Pohjatuoksussa aistit verhoutuvat vaniljan ja myskin aromeihin. Tuoksu on yhtä aikaa kepeä ja aistikkaan samettinen.

Seuraavaksi vinkkejä, kuinka Wild Argan Oil -sarjan tuotteista saa ilon irti, ja kuinka saat luotua täydellisen "koti-hammam"-hemmotteluhetken itsellesi arjen keskelle. Vinkit ovat The Body Shopilta, ja olen lisännyt niihin omiani.

Tärkein ensin! Valmistele paikka; himmennä valot ja laita kynttilöitä palamaan.

("RH" tuotteen perässä = "rouva haksahti" eli tuote löytyy jo allekirjoittaneen kotoa)

Vaihe 1 - Puhdistus

~ Hiero Wild Argan Oil Rough Scrub -kuorinta kuivalle iholle
~ Pese kuollut ihosolukko pois Massage Soap -hierontasaippualla lievittääksesi mahdollista lihasjännitystä. Viimeistele pesu virkistävän viileällä vedellä.
~ Levitä hoitava kasvonaamio (esim. Warming Mineral Mask) kasvoillesi ja uppoudu lämpimän rauhoittavaan Wild Argan Oil Bubbling Bath -vaahtokylpyyn (jos olet niin onnekas, että omistat kylpyammeen! Kutsuja kylpemään otetaan vastaan anytime).

Jos kylpyammetta ei löydy niin voit tehdä tuotteella itsellesi vaikkapa pehmentävän jalkakylvyn (tässä vaiheessa on varmaan mukavinta siirtyä olohuoneeseen, pukeutua pehmeään kylpytakkiin, varata pään alle tyyny ja nauttia rauhoittava kupillinen teetä - tai vaikka marokkolaista kahvia).
Sarjaan kuuluu myös saippuaton, argan-öljyä ja luomuhunajaa sisältävä suihkugeeli, jolla voit hemmotella itseäsi päivittäin.

Vaihe 2 - Kosteutus

~ Taputtele iho kuivaksi kevyesti. Kun iho on vielä kevyesti kostea, levitä runsaasti joko Wild Argan Oil Body Butter -vartalovoita tai Body Lotion -vartalovoidetta, jos pidät kevyemmästä koostumuksesta.
~ Hiero valitsemaasi kosteusvoidetta aina sydäntä kohti, joko ylös- tai alaspäin suuntautuvin liikkein.

Vaihe 3 - Hemmottele

~ Viimeistele ihon pehmennys The Radiant Oil -öljyllä (RH), jotta ihosi tuntuisi erityisen silkkiseltä ja näyttäisi kultaisen hohtavalta (tuotteessa ei siis ole kimalletta, muuta iho näyttää uskomattoman hohtavalta ja pehmeältä!). Tuotetta voi käyttää myös hiuksiin (itse laitoin muutaman suihkauksen illalla latvoihin, käärin hiukset nutturalle ja pesin aamulla - tuloksena ihanan pehmeä ilmavuus!)
~ Lisää Miracle Solid Oil Tips & Toes kiinteä öljy tarvittaessa erittäin kuiville ihoalueille (huippu esim. kyynärpäille, kynsinauhoille ja polville)
~ Levitä Solid Oil Lip Balm (RH) saadaksesi huulista pehmeän sileät.


The Body Shopilla yli 40€ kertaostosta saa kaupan päälle kauniin iltalaukun (R totally H, ja keräsi takuulla ostoksia niin, että varmasti sai tämän ihanan pinkin clutchin). Laukku sisältää pienen Shea-suihkuvoiteen, E-vitamiini -huulivoidepuikon sekä manteli-käsivoiteen. Iltalaukkuja on rajoitettu erä, joten hopi hopi, eikun shoppaamaan.

Ja sitten nautiskelemaan.
Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät