My Blueberry Nights (...and days)

I´m in looove.

Ja kyllä - taas kerran (mihinkäsmuuhunkaankuin) KOSMETIIKKAAN.

Mutta eipäs olla höveleitä - tälläkin kertaa rakkaudellani on tarkka kohde.

The Body Shopiin nimittäin teki paluun yksi kaikkien aikojen lemppareistani: MUSTIKKA.
Aikaisemmin mustikkaa on saanut vartalovoina, ja viime kesänä sain ensi kerran nautiskella mustikan tuoksusta myös suihkussa.

Mutta tämähän oli vasta alkua; nyt sarjaan on tullut (aivan mustikkahillon näköinen) vartalokuorinta, kevyempi ja nopeammin imeytyvä vartalovoide sekä täydellisen täyteläinen huulivoi.
This is heaven!


Vartalokuorinta on tosissaan kuin mustikkahilloa :) Kuorivia ainesosia ovat vadelmansiemenet sekä jauhettu saksanpähkinä.

Rutikuivaa ja kutisevaa talvi-ihoa tässä sarjassa hoitavat parapähkinäöljy, kaakaovoi, voipuunvoi, luomuhunaja sekä mehiläisvaha. Kaikki reilun yhteisökaupan kautta tuotettua, totta kai. Lisänä tuotteissa on mukana mustikkauutetta sekä kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä. Yhteen vartalovoipurkilliseen on umpattu mustikansiemenöljyä vähintään 500 (!) mustikasta. Huikeaa.Tein kuorinnan käsilleni "mustikkahillolla" ja levitin sen jälkeen päälle vartalovoidetta. Mustikkavoipurkkikin meiltä löytyy, mutta halusin testata uutta lotionia.
(Voi on paras oikein kuiville kohdille. Se on myös mieheni suosikki.)

Harmi, että mustikoita saa tuoreena vaan niin vähän aikaa. Pakastemustikat on pahoja! Onneksi on tällaisia korvikkeita, joilla saa muistuteltua sitä ihan oikean ja vastapoimitun mustikan makua mieleen.

Tätä sarjaa tuoksutellessa tulee semmoinen mielikuva, että minulla on yllä maailman pehmein, valkoinen hotelliaamutakki ja jalassa untuvatossut. Istun valtavankokoisessa ja lämpimässä laiskanlinnassa, ja ulkona on täydellisen aurinkoinen pakkassää. Minulla on kädessäni jälkiruokakuppi, jossa on omatekemää mustikkakeittoa suloisen kermakiehkuran kanssa. Katselen ulos koko seinän kokoisista ikkunoista kimaltelevaan lumimetsään ja pulahdan lattiaan upotettuun, kuumaan lähteeseen. Lopuksi kietoudun paksuun ja lämmitettyyn pyyhkeeseen, ja koko huone tuoksuu mustikalta.

Tämähän inspiroi minua sisustamaan koko kylppärimme uusiksi! Valkoista, mustikansinistä ja pehmeitä, hotellimaisia froteepyyhkeitä.
Aitoa Spa-tunnelmaa.
(Onneksi kylppärimme on pieni; emme joudu vararikkoon.)

"Bodisopissa" pääsee todellakin nyt mustikkaan, mutta vain rajoitetun ajan. Pidä siis kiirettä, ettet jää ilman.Mustikansinisiä päiväunia tälle viikolle!Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät