Tunteita ja Tuoksuja, osa 1103: Lämmönkaipuinen rouva lomafiiliksissä

Tiedän, tiedän; lomaan on vielä kaksi kuukautta, mutta minä olen jo niin innoissani, että olen alkanut hamstraamaan matkakokoisia tuotteita.

Suurin osa hamstraamisesta on kuitenkin tapahtunut jo pidemmällä aikavälillä - liekö ne kaikki putelit olleet joitain kaupanpäällislahjoja, vai onko ne tullut ostettua ihan vaan siksi, kun ne ovat niin suloisia? Veikkaan, että både och. Onhan ne pienet käteviä salilla ja mökillä. Ja miten hurjan söpöiltä näyttävätkään minikokoiset kasvohoitotuotteet, 60 millilitran suihkugeelit tai vaikka pienessä purkissa tuleva jalkakylpysuola? Adorable!

Muut rouvat (ja neidit) tietänevät, mitä tarkoitan. Olihan lapsena ne Barbien hiusharjat, viinilasit ja nakkimakkarat niitä kaikkein ihanimpia jutskia! Mitä yksityiskohtia!
Sain muuten yksi päivä sähköpostia IKEAlta, ja viestissä oli kuva minikeittiöstä. Harkitsin melko vakavasti, että ostaisinko sen jo tulevaisuutta varten "omalle lapselle". Arvatkaa, kuka siellä oikeasti leikkisi?

Purkkeja siis löytyy. Ehkä enemmänkin, kuin laki sallisi. Ei siis tarvitse kuin kerätä kaikki pikkukoot kasaan ja valita niistä reissulle sopivimmat.

En tiedä teistä, mutta minulle on hirveän tärkeää että miltä mikäkin lomani tuoksuu. Siksi valitsen aina kullekin lomalle jonkun tuotteen, jota myöhemmin tuoksutellessani pääsen palamaan tiettyyn hetkeen, esimerkiksi kesään 2013 ja Cádiziin (The Body Shopin Mango), vuoteen 2008 Kyprokselle (Marc Jacobsin Daisy) tai ensimmäiselle tyttöjen ulkomaanreissulle Fuengirolaan v. 2005 (JLo´n Miami Glow).
Tämän vuoksi on tärkeää miettiä jo etukäteen, minkä hajuveden ja vartalovoiteen haluaa ottaa mukaan.
Tällä hetkellä olen kahden vaiheilla; parapähkinän makeanhuumaavaa tuoksua vai valkoisten kukkien keväistä tuoksua?

Plus että olen jo syksystä asti haaveillut ostavani sen Armanin Sí -tuoksun seuraavalla tax free -käynnilläni. Ja eilen näin Dolce&Gabbanan "Dolce" -tuoksun mainoksen ensimmäistä kertaa. Appelsiininkukkaa! Kääk!
We´ll see what happens...

Käväisin uteliaisuuttani viime viikolla Matkuksen Vila Pop-Up -liikkeessä, jossa kaikki tuotteet olivat 5 - 50€. Ja löytyihän sieltä. Myös tulevaa reissua ajatellen hurjan söpöt kesäshortsit, sekä ihan takkina tuulisina kesäiltoina menevä klassikkojakku (yht. 25€).KESÄ!! Syleilevää lämpöä, auringon tuoksua iholla, hiekkaa sandaaleissa, jääkylmää rosé-viiniä, ilmettä piristäviä kesakoita ja kookoksentuoksuista aurinkorasvaa takataskussa.
En malta odottaa.Ja keväästäkin saadaan nauttia tässä välissä. Eilen oli paikoittain jo ihan kuivia kohtia asfaltilla. Moottoritiellä olisi voinut huristella jo kesärenkailla. Ilma oli tuulinen, mutta +8 asteessa hattu oli aivan turha.

Älä tule, takatalvi, tule, kuiva (ja aurinkoinen) kevät!Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät