Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua, jotain... suolakurkunvihreää?

Uhosin alkuvuodesta, että tänä vuonna tekisin joka kuu jotain uutta, jotten jämähtäisi arjen rutiineihin.


Noh, tämä homma itsessään on vähän jämähtänyt sille suunnitteluasteelle.


Se ei silti tarkoita, ettenkö olisi kokenut uusia asioita! Olen nähnyt monta uutta elokuvaa, ajanut autolla uusia reittejä, kävellyt uusissa kengissä, nähnyt kevään merkkejä helmikuussa ja kokeillut uusia ruokareseptejä, joista yksi mainitsemisen arvoinen on viime kirjoitukseeni "Pastanjauhantaa" -blogista lainattu pollo limonello, HUHHUH! Luksusta arkeen! Kruunu juhlapäivän pöytään! Söimme sitä viime viikolla kahteen otteeseen.
TRY IT!


Muutakin uutta on tullut tehtyä.


Rouva + muovirulla
Olen kokeillut uutta lajia, nimittäin GRID-rullan kanssa rullailua. Teki kipeää, sillä lailla makean kipeää. Suosittelen testaamaan. Rullailu on vähän kuin itsehierontaa. Hartiat on vaikeampi rentouttaa asentoja hakiessa, mikä tuntuu jäykkyytenä seuraavina päivinä, mutta kunhan tekniikka kehittyy, niin homma varmasti helpottuu.


Rouva vs. kaalimato
Kävin lauantaina ensimmäistä kertaa erotiikkatuotteiden esittelyssä. Ilta oli äärimmäisen hauska ja rento. Henkilökohtaisten tilausten jälkeen porukka keskusteli ihan avoimesti että "No mitäpä tilasit?"


Minä voin oman tilaukseni paljastaa, koska se oli ihan lällyä kamaa: Syötäväksi soveltuvaa suklaakastiketta, jolla voi piirtää kumppanin kehoon kuvioita (mukana tulee sivellin). Suklaata voi käyttää myös kasvonaamiona tai muuten kauneudenhoidossa - kosmetologin kiinnostuksen herättänyt yksityiskohta ;)


Rouva vs. italiaanot ja soppakauhat
No, tätä ei ole vielä tapahtunut, mutta kyllä sen voi jo laskea mukaan: Sovin ystäväni kanssa, että aloitamme syksyllä uuden kielen opiskelun. Näillä näkymin italian. Lukioaikaiset espanjantunnit olivat tässä seurassa vähän liiankin hauskoja, mutta jospa se, että kurssista maksetaan, saisi meidät keskittymään olennaiseen. Ainakin suurimmaksi osaksi.


Haluaisin myös kokkauskurssille. Olisi hauskaa oppia uusia tekniikoita ja muun muassa päästä joistakin maustamiseen liittyvistä ennakkoluuloista. Lemppari-TV-sarjamme, Australian Master Chef (ehdottomasti juuri Australian!), sai viime viikolla onnellisen päätöksensä, kun suosikkimme voitti kisan. Se, miten kilpailijat oppivat uutta kolmen kuukauden aikana, on ihan huimaa seurattavaa. Samaa tahtia en kansalaisopiston kokkauskurssilla odota, mutta joitain uusia kikkoja jäisi varmasti takataskuun.


Rouva + suolakurkut
Söin pari viikkoa sitten ihan hyvällä ruokahalulla kaksi siivua suolakurkkua. Jotain uutta sekin. Joskus on mennyt siivu tai pari juustohampurilaisen välissä, mutta muutoin olen skipannut etikkakurkut onnistuneesti. Kaikki pikkelöity ällöttää. Etikkaa ja sokeria kurkun ja kurpitsan kanssa? No men, yök!
Ideahan on melkein yhtä ällöttävä kuin ananas pizzassa. Ymmärrän esim. kana-aurajuusto-persikka -yhdistelmän, mutta mehukas ja vetinen ananas juuston seassa? Miksi!?
Poronkäristyksen ja puolukkahillon seurassa ne pari napsakkaa suolakurkkusiivua menivät ihan hyvin.
Olen ylpeä itsestäni.
Ehkä ensi kesänä kokeilen tosissani hillosipuleita.


Rouva + Ostos-TV
Tilasin ensimmäistä kertaa elämässäni jotain Ostos-TV:ltä. Postaan ostamastani paketista myöhemmin.


Kuulostaako nämä jutut vähän laimeilta? Vähän semmoisilta keksimällä keksityiltä.


Pointtihan tässä kummiskin on se, että uusia juttuja tulee tehtyä ihan kuin puolivahingossa, enempiä suunnittelematta tai enempää varoja käyttämättä.
Haluan silti ujuttaa vielä tähän kevääseen ainakin sen verenluovutuksen. Jos vaan satun olemaan luovutukseen sopiva yksilö.


Mitä uusia juttuja olet itse kokeillut tämän vuoden puolella?

Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät