Elämää pikakelauksella

Olen kiinnittänyt huomiota seuraavaan: nykyään pitää saada kaikki pikana.

Lähiaikoina tällainen keskustelu on usein toistunut myymälässämme:
"Onko teillä semmosia pikanaamioita?"
"Mitä tarkoitat pikanaamiolla?"
"Siis semmonen minkä voi pestä heti pois, ettei tarvii oottaa sitä kymmentä minuuttia."
- - (ilmeetöntä ihmettelyä pääni sisällä) - -
"No ei kyllä valitettavasti löydy."

Siis sinulla ei ole kymmentä minuuttia aikaa nauttia kasvonaamiosta? Mitähän sellaiset pikanaamiotkin hyödyttää? Eikös naamion idea ole se, että sillä hemmotellaan ihoa ja annetaan sille kerrankin kunnolla aikaa imeä itseensä ravinteita ja muita iloja?

Kyllä viikossa pitää löytyä kymmenen minuuttia aikaa kasvonaamiolle. Itse nautin viimeksi naamiostani kokonaisen tunnin. Jotkut naamiot voi levittää iholle ja jättää vaikka koko yöksi. Ehkä suosittelen seuraavan kerran sellaista näille "pika-asiakkaille".
"Tätä ei tarvitse pestä pois ollenkaan, säästät senkin minuutin!"

Etuliite "pika-" taitaa edustaa nykyajan meininkiä muutenkin; on pikakahvit ja pikavuorot, pikapesut ja pikaruuat.

Kyllä, arvostan sitä, että valokuvani tulevat postissa kahden päivän päästä tilauksesta, että pääsen nykyään junalla Helsinkiin 4,5 tunnissa entisen 5,5 tunnin sijaan, ja kyllä minullekin El Maco maistuu, mutta että pikanaamio?

Jokin aika sitten myytiin luomivärivarjostuksia valmiina - länttäset vaan paperinpalan luomelle, ja -voilá!- sinulla on valmiit varjostukset!
Jostain kumman syystä en ole koskaan tavannut ketään, joka näitä pikasilmämeikkilappusia käyttäisi. Tulos on varmasti ollut huoliteltu ja "kuin meikkitaiteilijan tekemä!"

Kuivashampoosta en puhu pahaa, vaikka en tajua sitäkään, miten jollakulla ei ole aikaa pestä hiuksia. Mutta kuivashampoo kuulemma jättää mukavan tekstuurin, vähän niinkuin hiuspuuteri. Nothing wrong about that. Tähän mennessä en kuitenkaan ole tuotetta tarvinnut. Nykyäänhän myös tummahiuksiset saavat nauttia kuivashampoon iloista näyttämättä pikakelauksella vanhuuteen matkanneelta harmaahapselta. Voisin kokeilla ihan mielenkiinnosta.

Ikäväähän tässä ilmiössä on se, että meillä on aina kiire. Minne unohtui ne aamut, kun sinulla oli aikaa keittää kuppi kahvia, pestä pyykkiä ihan kunnon ohjelmalla ja tehdä ne banaanivarjostukset luomiin, jos siltä tuntui?

Take time! Relax. Loose yourself. Don´t stress. Enjoy life!

Wake up and smell the roses.Ihanaa, aurinkoista tiistaita!


Kuva: Jaana Hakkarainen


Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät