Vauvasuihkuja

Rakastan juhlien järjestämistä. Niitä on kivaa järjestää varsinkin jollekin toiselle ja jossain muualla kuin omassa kotona (joku päivä vielä niitä on kiva järjestää kotonakin - sitten kun neliömäärä kasvaa ainakin kolmanneksella).


Rakastan lahjojen suunnittelua, ostoa ja paketoimista, menún miettimistä, pelejä ja leikkejä, teemaan sopivia musiikkeja ja lopulta kaiken valmiin ihastelua.
Rakastan juhlittavan ihmisen herkistymistä, kun hän tajuaa saapuneensa hänelle järjestettyihin yllätysjuhliin. Miten aitoa iloa tuo onkaan. Ja tuo ilo on sillä hetkellä niin moninkertainen!

Sain järjestää lähiviikkoina synnyttävälle ystävälleni pienimuotoiset vauvakutsut.
Tämä oli vasta toinen kertani vauvakutsuilla, ja ensimmäistä kertaa juhlittu oli oma ystäväni.
Tästä se buumi alkaa... (Tänä kesänä neljän kaverin hääjuhlat!)Näissä juhlissa meillä oli teemaan kuuluvasti vauvavisailua sekä "kakka"vaippojen tunnistamista ("Arvaa oikea suklaalaji"), ja muuten aika vierähti mukavasti jutustellen, hyvin syöden ja vichyä kilistellen. "Mamma" sai lopuksi vielä manikyyrin.
Ihana iltapäivä!
Skumppaakaan ei jääty kaipaamaan.
(Juhlien järjestäminen sunnuntaille on ovela veto; ei tule vahingossakaan ylilyöntejä ;) )

Annoimme tulevalle mammalle ns. apulahjakortteja, joissa kussakin luki joku "apu", jonka suoritamme vauvan tultua. Meitä järjestäjiä oli neljä, ja apuina olivat "Seuraa vauvakilojen karistuslenkille", "Lounastreffiseuraa tuoreelle äidille", "Puhelinterapiaa mamman valitsemana ajankohtana" sekä "Ensimmäisen THE BILEILLAN järjestäminen". Apulaput jaettiin tuurilla, ja arvatkaas mikä minulle napsahti... No sepä se ;)

Eikun seuraavia bileitä suunnittelemaan!
Näissä kemuissa saattaa olla tarjolla myös sitä skumppaa...


PS. Lomakuumetta pukkaa... Enää yksi työpäivä edessä! Kohta makoillaan rannoilla, kääks! Oon ihan pähkinöinä täällä. Huhhuh.


 Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät