Holiday... Celebrate!

Kaipasin suomalaisen sinivalkoiseen lookiini vähän piristystä, joten tilasin itselleni ruskeat piilolinssit. Minulla on ollut värillisiä linssejä joskus aikaisemminkin, mutta ilmeisesti siitä oli kulunut sen verran kauan aikaa, että asia alkoi jälleen kiehtoa.

Tilasin linssini jo joskus talvella, mutta sain ne tänään vasta päähäni; aina kun on ollut linssien vaihtamisen aika olen jotenkin ollut jänishousu ja avannut kuitenkin ne värittömät, tavalliset linssit ja jättänyt nämä "spesiaalilinssit" jotain "spesiaalia" tapausta varten. No - nyt se spesiaali aika on koittanut; LOMA, jolloin oikeasti voin piilolinssejä käyttääkin (töissä piilarit tuntuvat kamalan kuivilta joten käytän aina laseja).

Ajattelin, että "tuleekohan minulle taas semmoinen huijari-olo", joka välillä tuli silloin aikoinaan, kun liikuskelin ympäriinsä "jonkun toisen silmät" päässä. Aina, kun tapasi jonkun uuden ihmisen, tai vanhan tutun, joka katsoi vähän oudosti, tuli pakottava tarve alkaa selittämään että "siis minullahan on oikeasti siniset silmät"... Niinkuin ketään oikeasti kiinnostaisi. Itse kuitenkin olen niin tarkkaavainen, että muodostan heti tietynlaisen kuvan ihmisen visuaalisesta olemuksesta, ja tuo olemushan järkkyy täysin, jos seuraavan kerran hänellä onkin ihan eriväriset silmät! Varsinkin, jos ero on niinkin huomattava, kuin vaaleansinisestä tummanruskeaan.

Tö sou koold "tyytyväinen lammas" -ilme. No, sehän minä olenkin, tyytyväinen. Lammas.

Höpötihöpötihöpötilöö, nyt taas ajaudun ihan sivuraiteille, mutta pointti oli se, että TYKKÄSIN linsseistäni yllättävän paljon; on hauskaa, miten perinteinen "Ooo, särjen silmät ma sain" -look ("Kesän lapsi mä oon" -teemalla) voi hetkessä muuttua "La Isla Bonitaksi" - Oo la laa!
Ilmeisesti myös persoonallisuuteni sai uusia vivahteita linssien myötä, nimittäin...

Ruskeasilmäinen minäni käy Body Pumpissa ja shoppailee Marimekossa! Kyllä vain.
Tai no, itseasiassa menin vahingossa väärään jumppaan. Tajusin vasta kotona "Muokkaus" -tunnin jälkeen, että "Ohhoh, taisinpas käydä Pumpissa!".
En ollut koskaan käynyt Muokkauksessa, joten mistäs minä olisin voinut tietää, ettei myös Muokkauksessa käytetä tankoja ja painoja ja steppereitä ja jumppamattoja.
Loppu hyvin kaikki hyvin - sain pitkästä aikaa tehokkaimman treenin (en muista milloin viimeksi olisin ollut aivan hapoilla jo treenin aikana), ja voitin "inhoni" Body Pumpia kohtaan! Olen jo vuosia ajatellut, että "Body Pumppi ei oo yhtään minun juttu", mutta nyt voin sanoa, että onhan se! Seuravaan kerran, kun pyydät minua mukaasi Pumppiin, niin saatan hyvin lähteäkin.
Ois ihan kiva kyllä käydä testaamassa se Muokkauskin.

Marimekossa en ole käynyt aikoihin, vaikka liikkeet näyttävät aina niin värikkään kutsuvilta. Mekot ovat upeita, kuosit hauskoja ja tuotteet laadukkaita, mutta onhan se vaan niin kallis paikka, että harvoin sinne tulee huvikseen eksyttyä vaan sen takia, että voisi katsella kaikkea, mihin ei ole varaa.
Tänään poikkesimme sattumalta ystäväni kanssa liikkeeseen, ja mitäs sieltä löytyikään; Ale-rekit! Ja mitäs mitäs; "Lumimarja -huivi! IHANA! -60%?! Ääh, mulla on sata huivia... Mutta alle 40€?!

...Pankilta, kiitos."


Käytiin me myös tankkaamassa rankan shoppailureissun päätteeksi, nimittäin niinkin epäromanttisessa paikassa kuin Pizza-Raxissa. Kyl-lä. Nää on näitä "Eipähän tarvii taas vähään aikaan tulla" -juttuja.
(Sama kävi eilen Amarillon kanssa - hinnat nousseet ja laatu huonontunut, en voi suositella. Plussaa oli 2,5€ skumppalasilliset.)

Raxissa on nykyään jälkkäri-buffet!

Heräsin tänään loman kunniaksi seitsemältä.
Ihana puoli lomassa on se, että jos mieli tekee niin voi nukkua päiväunet milloin huvittaa, vaikka illalla. Tai pelata koko illan kalsarit jalassa Wordamentia kännykällä, vaikka pitäisi siivota ja pakata.

Huomenna reissuun ^_^ Excited!!

Adjöö, palaillaan lomakuvien merkeissä parin viikon päästä!
Nyt Madonnaa soimaan.

"Holidaaaa-y!
(tididi-tii-dit-tiii...)
Celebrate!"

 

Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät