Hyvää syntymättömyyspäivää


Miten alkaa kiva synttäripäivä?
No, vaikka naurun täyttämällä tuokiolla rakkaan seurassa keskellä yötä, kun herätät hänet nostamaan sinulle vessapaperia kaapin perukoilta. Tajuat, että olet juuri täyttänyt vuosia (03.28), ja rakkaasi kaivaa repustaan kimpun punaisia tulppaaneja sekä itsekuvitetun kortin, mikä on samalla lahjakortti shoppailu- ja sushikierrokselle.
Mitä yksistä koko yön jatkuneista supistuksista.

Aamu jatkuu uunituoreilla croissanteilla, puristetulla appelsiinimehulla, hyvällä teellä, tummalla minttusuklaalla ja jaksolla Devious Maids´iä. Kirjoittelua Justin Timberlaken 20/20 Experience Deluxe Versionin tahtiin, meikkileikkejä ja kakun leipomista.
Viis yhdestä herkkulakosta - ei synttäripäivänä.

Uskomatonta, että olen jo 28. Näppiksen päälle ulottuva pallo (jonka röllöttäminen aiempina syntymäpäivinä olisi ollut paheksuttavaa, mutta jolla nyt on aivan oma merkityksensä) kertoo, että elämäni muuttuu pian lopullisesti.
Katson rakkaudentäyteisen kotimme valkoisia seiniä, ja tunnen oloni tyyneksi ja onnelliseksi.
Mitäpä harmaasta taivaasta. Harmaita ne on helmetkin.

Vesimiehen horoskooppi Ilta-Sanomissa on melko osuva:

Sinulla on hyvä etenemistahti, vaikka joku kritisoikin sinua. Luota intuitioosi. Olet satsannut sen verran paljon uuteen asiaan, että haluat päästä maaliin etujoukoissa.
(Sopisi myös syntyvään tyttäreeni; saa nähdä, miten lähelle syntymäpäivämme osuvat...)

Parempi oli kuitenkin mieheni horoskooppi, jos satumme lähtemään synnyttämään tänään:

Menet aivan oikeaan paikkaan, jossa sinua odottaa avulias ihminen. Asiat rullaavat niin hyvin, että haluaisit ottaa kohtaamisenne tavaksi. Et joudu punnertamaan yksin.
(Hyvähän se on miehen toivoa synnytyslaitokselle menon tavaksi ottamista - punnertaminen taitaa jäädä ihan jollekin toiselle!)

Hyvää mun syntymäpäivää sullekin! Eli syntymättömyyspäivää, niinkuin Disney´n Liisa Ihmemaassa -leffassa lauletaan.
Olkoon se täynnä kauniita kukkia, hyvää ruokaa ja huippua seuraa!


Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät