Ihana päiväTänään kaikki tähdet ovat olleet kohdallaan. Ja vaikka eivät olisikaan olleet, niin on ollut niin hyvä fiilis, että se ei ole haitannut.

Kunpa voisin sanoa, että tunteitani parhaiten kuvaava biisi on joku ikivihreä klassikko, mutta ei... Se on Cheekin ja Diandran Fiiliksissä (joka on soinut päässäni koko päivän). Tajusin vasta tänään, että "Didi" laulaa siinä suomeksi... Tuli välkky olo! Seuraava, mitä mietin, oli "Sanooko se oikeesti, että ´fileis, fileis, fileis´?! Siis fileissä? Häh! Onko tämä taas sitä nykynuorison kieltä..."
Minusta tulee vielä joku päivä todella ´cool´ nuoren ihmisenalun elämänopastaja (eli vanhempi). Keveä huokaus.

No kuunnelkaa nyt itsekin tämä laulu ja sanokaa sitten että olin jotenkin hassu kun en kuullut ekalla oikein!
https://www.youtube.com/watch?v=4CVAR7GXTq8

Mutta niin - tämä päivä on ollut ihana.
Hyviä uutisia, lyhyitä kauppajonoja, aurinkoa sadepilvien lomasta, veronpalautuksia, violetteja (!) tulppaaneja ja hyviä vitsejä.

Tässä niistä yksi:
Kyyneleet silmissä hihittelyä! Hohoh, hihih, häääh... Kiitos, nyt.fi/fokit.

Tämän päivän teemaväri oli (iloisuutensakin vuoksi) lempivärini virheä. 

Teimme ihanan raikkaan katkarapusalaatin, johon tuli jättirapujen lisäksi sipulia, granny Smith -omenaa, Filos -fetajuustoa, paprikaa, kurkkua, erilaisia salaatteja, puristettua limeä sekä oliiviöljyä. Lisukkeena oli avokadodippi, jonka ohjeen bongasin taannoin Kaikki mitä rakastin -blogista (http://www.lily.fi/blogit/kaikki-mita-rakastin/leipasipsit-ja-huikean-hyva-avokadodippi-arvonta). Tuo dippi on nykyään yksi lempparilisukkeistamme.Ennen paistamista annoin katkarapujen hetken marinoitua seoksessa, johon tuli oliiviöljyä, murskattua valkosipulia, tabascoa, soijakastiketta, suola-pippurisekoitusta sekä punaista mausteseosta. 


Oli pakko valita violetit!

Jokaista todellista viherpeukaloa varmasti huvittava taideteos nimeltään "napsitut narsissit". Jos et kastele sitä, se kuivuu - jos kastelet, niin se kasvaa kattoon asti. Ratkaisu: huonot latvat pois poikkeen! Onpahan vehreä ikkunalauta.
 
Ostin myös basilikan ja ruohosipulin siemeniä. Katsotaan, mitä siitä projektista tulee!
Kasvatuspuuhat voisi kenties kuitenkin aloittaa vuodenaikaan sopivalla rairuoholla.

Rai rai!


 

Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät