Elämää, tunteita ja tuoksuja

Syksyn tultua alan aina hakeutua kemppareiden hajuvesiosastoille ihastelemaan uutuksia. Kevät on myös otollista aikaa uutuuksien metsästykselle, mutta syvien ja sielukkaiden tuoksujen ystävänä syksy on minulle otollisempaa aikaa löytää uusi suosikki. Toimin hajuvesikonsulenttina useita vuosia ennen nykyistä työtäni, joten kaappini pursuavat tuoksuja enkä todellakaan tarvitsisi uutta, mutta on erittäin haastavaa olla löysyttämättä kukkaron nyörejä, kun kohdalle sattuu tuoksu, joka ensinuuhkaisulla kuljettaa satojen kilometrien päähän trooppiselle saarelle, öiseen Pariisiin, kansallisoopperan hämyiseen balettiin, samettiseen vaahtokylpyyn tai pilvenreunalle leijailemaan.

Ehkä olisi vaan parempi vältellä noita hajuvesiosastoja.

Nyt kun kuitenkin kävi niin, että tossuni vetivät minut hengittelemään näitä syntisen houkuttelevia höyryjä, niin kävihän siinä tietysti niinkin, että ihastuin. Ihastuin, ja huumaannuin.

Tuoksuun ihastuessa käy kuin ihastuessa muutenkin: ihastuksen kohde on jatkuvasti mielessä, sitä kuvittelee eri tilanteisiin itsensä kanssa, siitä etsii lisää tietoa ja jos on tehnyt sen virheen, että sitä on päästänyt iholleen, niin sitähän täytyy palata vähän väliä tunnelmoimaan.

Seuraavaksi kaksi syksyn suosikkia, jotka viimeksi eilen kuiskivat minulle suloisia sointuja, toinen vasemmassa ja toinen oikeassa ranteessa, sekä rakkauskirjeeni niille.

Suloinen Repetto,

kun näin sinut tietokoneeni ruudulla ensimmäistä kertaa, huumaannuin tunnelmasta, jonka loit. Minua sykähdyttivät kepeytesi, puuterinen värimaailmasi ja herkän vaaleanpunainen utuisuutesi. En edes tuntenut kateutta muusallesi, sille hehkeälle prima ballerinalle, sillä hän hurmasi minut yhtä lailla, tuo ruusunlehti. Tiesin, että olisimme hyvä pari. Kun ensi kerran kohtasimme, kaikki toiveeni täyttyivät. Sulauduimme heti yhteen, ja keveämielisyyteesi nähden olit yllättävän takertuvainen. Mutta sehän on vain hyvä merkki. Ehkä sinäkin tajusit, että tässä on jotain erityistä. Kun hengitän sinua, ajattelen pianomusiikkia, satiinisia balettitossuja, syksyn mehukkaita hedelmiä, kellastuneiden sivujen täyttämiä, nahkakantisia kirjoja, sekä 30-lukua. Hyvä puoli sinussa on myös se, ettet muistuta minua ex-tuoksuistani, vaan olet ainutlaatuinen. Toivottavasti kohtaamme taas pian!

Yours Truly


Repetto EdT: Kirsikan kukka, Päärynä / Ruusu, Appelsiininkukka / Vanilja, Puuntuoksu. Saatavilla EdT 100ml, 50ml ja 30ml sekä vartalovoide ja suihkugeeliIhana Sí,

taidan olla ihastunut sinuun. Luin sinusta lehtiarvostelun, ja se herätti mielenkiintoni. Kun tuoksutin sinua ensimmäisen kerran nopeasti pullosi suusta, sydämeni hypähti. Minulla ei ollut aikaa päästää sinua iholleni. Jäit kuitenkin mieleeni, ja houkuttelit minut takaisin luoksesi jo heti seuraavana päivänä. Tällä kertaa päästin sinut lähelle, ja olin myyty saman tien. Aluksi koin lievän pettymyksen aallon, kun orastelin luonteesi aiheuttavan minulle päänsärkyä, mutta vastalauseeksi pehmitit minut syvillä juuriaromeillasi melkoisen nopeasti. Saat minut innostumaan elämästä sekä tuntemaan itseni naiselliseksi ja arvokkaaksi. Minäkin pidän Cate Blanchettista. Ehkä voisimme kaikki olla yhdessä ystäviä ja matkustaa maailman ääriin huudahdellen aurinkoiselta laivankannelta "Sí alla libertà!"
Luulen, että ihastukseni voisi muuttua rakkaudeksi, kun tutustumme paremmin. Olet huumaava!

Ihailijasi


Giorgio Armani: Sí: Mustaherukan lehti / Freesia, Ruusu / Vanilja, Patsuli, Ambroxan (synteettinen ambra), Puiset aromit

Yksi uutuus, mitä en onnistunut ihastelureissullani löytämään, on Bvlgarin Omnia Chrystalline EdP. Olin vannoutunut Chrystalline EdT -käyttäjä vuosia, ja se on edelleen mielestäni yksi maailman parhaista tuoksuista. Odotan tätä kohtaamista siis innolla. Luulen, että tämä tuoksu tulee myös ansaitsemaan rakkauskirjeen.

Tätä vapaapäivääni ilahduttavat jo vuoden vanha rakastettuni (josta tulee mieleen paras ulkomaan reissu ikinä), Lancômen La vie est belle sekä ihanan samettinen Givenchyn Le bouquet absolu.

 
Katsotaan, kummallako tuulella olen...

Hyväntuoksuista torstaita!

Kommentit

Näistä lukijani tykkäsivät